TERZIĆ: Kokeza je učinio sve da njegov Partizan osvoji titulu, gori je od Karadžića!

zvezdan-terzic-crvena-zvezda

Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić optužio je danas predsednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Slavišu Kokezu da je pomogao Partizanu da osvoji titulu šampiona.

„Teško je ostvariti ciljeve (titula i stabilizacija finansijska) kada ispred sebe imate dva ozbiljna protivnika, večiti rival Partizan koji nikad ne treba da se potceni, pogotovo kad je pojačan sa predsednikom FSS Slavišom Kokezom ove sezone“, rekao je Terzić novinarima na stadionu „Rajko Mitić“.

Terzić je istakao da je Kokeza „umislio da je FSS njegov ratni plen“, kao i da je „neformalni gazda“ Partizana.

„Dešava nam se ono što se dešavalo kad nisam bio u klubu, kad je FSS vodio (Tomislav) Karadžić. Rekao sam pre godinu dana da ćemo žaliti za Karadžićem. Taj čovek je umislio da je FSS njegov ratni plen. On je i neformalni gazda Partizana i to cela Srbija zna. Cela Srbija zna šta čini i šta je činio ovih šest meseci da bi Partizan postao šampion“, rekao je Terzić.

On je naveo da je Zvezda imala sezonu za ponos.

„Regularni deo smo završili sa šest bodova više od Partizana. Imamo samo tri poraza i možda ćemo doći u situaciju da ne osvojimo titulu. Nije se taj Partizan tako utegao da gazi. To je Partizan koji liči na Partizan u eri Tomislava Karadžića. Sve što je pobedjivao u tih 35 utakmica, imao je prijateljske klubove, sudije, čuvene prelaze u koje se ne razumem i vetar u ledja predsednika FSS“, rekao je Terzić.

„Obistinilo se ono što sam upozoravao, medijska hajka, sprega FSS i Partizana, koja je dala rezultate. Videćemo koliko će Zvezda biti u stanju da im stane na putu“, dodao je on.

Beta