RADNIČKI NAPAO CRNO-BELE: Opstrukcija fudbala je uspela, čestitamo Partizanu na pobedi van terena!

Radnički iz Niša se oglasio saopštenjem nakon poraza od 3:1 u duelu sa Partizanom.

Čelnici Reala sa Nišave nisu imali lepe reči za crno-bele.

Saopštrenje Radničkog vam prenosimo u celosti.

– Nakon utakmice sa Partizanom možemo da konstatujemo da su konstantnim pritiskom na sudije i javnost uspeli da ostvare unapred zacrtani cilj. Radnički je najgrublje pokraden jer su sudijske odluke direktno uticale na ishod utakmice. O njihovoj manipulaciji govori i činjenica da su dan pre odluke, objavili da oni “znaju” da će suditi Bojan Nikolić, čime su namerno obmanuli javnost kako bi sudili oni koji njima ocigledno odgovaraju.

Ubeđeni smo da bi tok utakmice bio potpuno drugačiji da je sudija u 5. minutu pokazao crveni karton zbog grubog udarca glavom u stomak našeg igrača. Uostalom, na utakmici je bio evidentan niz grubih startova protiv naših fudbalera koje sudije nisu „videle“ ili nisu želele da vide. Nećemo ni da govorimo o sviranju nepostojećih ofsajda, što se može videti na snimcima.

PROČITAJTE JOŠ:  DOBRE VESTI IZ HUMSKE: Partizan pojačan ide u Češku!

Razočarani smo time da je 14.000 hiljada zaljubljenika u sport (napominjemo da smo prodali 14.000 karata, za razliku od nekih koji jedva sakupe 10.000 gledalaca deleći besplatne ulaznice) umesto da uživa u lepoj fudbalskoj predstavi naših najboljih klubova na „Čairu“, videlo još jednu utakmicu u kojoj je centralna figura bio sudija.

Takođe, blefiranjem oko negiranja odluke u vezi prisustva trenera Marka Nikolića, ali i impliciranjem da u Niš vode kuvara kako ih neko ne bi otrovao tokom boravka u Nišu, pokazali su na šta su spremani kako bi sebi stvorili uslove za pobedu, iako su time unizili sport. Izvrtanje činjenice da neko vodi sa sobom kuvara, odnosno stavljanje u kontekst da neko planira da ih otruje, duboko vređa razum ako se zna da taj kuvar ide sa njima poslednjih 10 godina, ali ne da im kuva, već da sastavlja jelovnik.

PROČITAJTE JOŠ:  VELIKI UDARAC ZA PARTIZAN: Crno-beli posle dvomeča sa Viktorijom ostaju bez jednog od najboljih igrača?

Opstrukcija srpskog fudbala i fer igre je uspela, tako da čestitamo Partizanu na pobedi van terena – stoji u saopštenju niškog Radničkog.