KAKVO BI TO POJAČANJE BILO: Stojković trenira sa Partizanom, povratak nije isključen!

Vladimir Stojković se vratio u Humsku.

Prvi golman srpske reprezentacije za sada će samo trenirati sa Partizanom u Zemunelu. Njegov Notinhgem Forest je obezbedio opstanak u poslednjem kolu Čempionšipa, a Stojković se vratio u Humsku da održava formu. Čelnici crno-belih su mu izašli u susret, pa on trenutno trenira zajedno sa ekipom Marka Nikolića.

Njemu ugovor sa dvostrukim šampionom Evrope ističe 2018. godine, ali je velika verovatnoća da saradnja bude gotova već na leto. Stojković od februara nije branio nijedan meč za legendarni Forest, pa povratak u Partizan ne izgleda kao nemoguća opcija.

Sjajni čuvar mreže je i sam rekao da mu je želja da u crno-belom dresu završi karijeru, a pošto ima 34 godine nema još mnogo vremena za tako nešto.

Partizan ove sezone ne muči muku sa golmanima, Kljajić je tokom cele godine sjajno branio, a posle povrede ga je dobro odmenio Nemanja Stevanović. Ipak, prostora za golmana takvog kvaliteta kao što je Stojković sigurno ima. I ukoliko Partizan osvoji titulu i plasira se u kvalifikacije za Ligu šampiona saradnja sa prvim golmanom reprezentacije Srbije biće daleko izvesnija.

Stojković je u Partizanu proveo tri godine, a za to vreme osvojio je tri titule u Superligi i jedan kup, a branio je i u Ligi šampiona, kada su crno-beli bili u grupi sa Arsenalom, Šahtjorom i Bragom.