ANĐUS BEZ DLAKE NA JEZIKU: Jedino su baksuzi iz Zvezde izgubili namešteno prvenstvo, Grof najgori trener u istoriji!

Poznati novinar Dejan Anđus gostovao je u jutarnjem programu N1 televizije.

Voditelj kultne emisije KCN Sport je prokomentarisao jučerašnje obraćanje Zvezdana Terzića, a osvrnuo se i na njegov napad na FSS.

– To me jako čudi s obzirom da su veliki drugovi. Kokeza ga ja doveo u Crvenu zvezdu, odakle sad ta teorija zavere koju Terzić širi. To što priča Terzić je laž i on pokušava da se izvuče posle gubitka titule i da dela koja je on činio dve sezone prišije drugima, kaže Anđus.

Anđus smatra da je Superliga Srbije lažna liga.

– Ovde je potrebno samo da zaobiđete Partizan i izlazite u Ligu šampiona i onda skače cena igračima. Ovakve, kako bih rekao, bantu države imaju lažne lige. Imate samo dva rivala i potrebno je samo jednog da namagarčite. Na primer, Totenhem 60 godina nije prvak Engleske, a na svakoj utakmici ima 50.000 navijača.

Za Grofa Božovića nije imao lepe reči.

– To znači da trener Miodrag Božović tamo gde je trebalo da pobedi i gde mu se nije pomagalo sa strane, on je sve te utakmice izgubio. Upozoravao sam da je on najlošiji trener u istoriji Crvene zvezde

Anđus je govorio i o tome da se u celoj fudbalskoj Evropi namešta, ali da nikom nije pošlo za rukom ono što je crveno-belima.

– Najveći štos je, koliki su baksuzi u Crvenoj zvezdi, da su samo oni izgubili namešteno prvenstvo, rekao je Anđus gostujući na televiziji N1.

FOTO: Dejan Anđus/Twitter