SRPSKI FUDBAL DOTAKAO NOVO DNO: Sudija svirao penal u 95. minutu, a fudbaleri Jagodine iz protesta seli na travu (VIDEO)

Srpski fudbal dotakao je novo dno.

U jeku prepucavanja večitih rivala oko suđenja, odigrana je utakmica Prve Lige Srbije između Dinama i Jagodine u Vranju.

Domaćin je posle preokreta slavio sa 2:1, pogodkom iz penala u 95. minutu, a nezadovoljni gosti su posle toga iz protesta posedali po terenu!

Jagodina je povela golom Lečića na samom početku utakmice, a Vranjanci su tik pred odlazak na odmor izjednačili preko Dimitrova.

Svega je bilo u nastavku utakmice, Jagodinci su ostali bez dva fudbalera, Dukića i Ađurua, koji su dobili crvene kartone.

Ipak, najviše bure napravio je dosuđeni penal u 95. minutu za ekipu Dinama. Stojković je uspešno realizovao najstrožu kaznu, nakon čega su usledili pomenuti protesti gostujućih fudbalera, koji su iz revolta posedali po terenu stadiona u Vranju.

Nastala je mala tenzija, domaći fudbaleri i navijači su negodovali, pa su Jagodinci posle dva minuta ustali sa trave i završili utakmicu.