BARTRA: Bol, panika, neizvesnost i najtežih 15 minuta u mom životu!

Fudbaler Borusije Mark Bartra, povredjen u napadu na klupski autobus u Dortmundu, rekao je danas da je to bilo najtežih 15 minuta u njegovom životu.

„Bol, panika i neizvesnost zbog neznanja šta se dešava i koliko dugo će trajati. Bilo je to najtežih 15 minuta u mom životu“, napisao je Španac na svom Instagram profilu.

Defanzivac „milionera“ povredjen je u utorak u eksploziji ispred klupskog autobusa pre meča s Monakom u Ligi šampiona. Bartri je u napadu slomljen zglob ruke, operisan je vrlo brzo posle napada i sada se uspešno oporavlja.

„Ovih dana kad pogledam zglob, otečen i teško povredjen, da li znate šta osećam? Ponos! Ponos, jer je sva šteta koju su u utorak želeli da nam nanesu ostala samo na tom zglobu“, napisao je Bartra.

Očekuje se da će Bartra biti van terena četiri nedelje. On se zahvalio svima koji mu pomažu u oporavku.

„Šok se sve više i više smanjuje, a isto vreme se povećava želja za životom, želja da radim, da se smejem, da plačem, da osećam, volim, verujem, da igram, treniram, da nastavim da uživam sa svojim voljenima, da osetim miris trave pre početka utakmice… Da opet vidim tribine pune navijača, dobrih ljudi koji samo žele da zaborave ludi svet u kojem živimo“, dodao je Bartra.

„Sve što tražim je da svi živimo u miru, bez rata“, napisao je Bartra.

Beta