FUDBALSKO SAVRŠENSTVO NA VAJT HART LEJNU: Rapsodija i poker magičnog Totenhema, Čelsi pod pritiskom (VIDEO)

Fudbaleri Totenhema ubedljivo su savladali Votford sa 4:0 u premijernom meču 32. kola ekipu Votforda.

Sparsi su pitanje pobednika rešili u razmaku od 33. do 44. minuta, kada su postigli tri gola. Seriju pogodaka započeo je Dele Ali, koji je prekrasnim udarcem iskosa sa leve strane savladao nemoćnog Gomesa. Šest minuta kasnije, posle odbitka Dajer se najbolje snalazi i preciznim udarcem povisuje prednost na 2:0. Do kraja poluvremena još jedan gol za Totenhem van šesnaesterca, Eriksen je dodao, a Son preciznim udarcem poslao loptu iza leđa golmana Votforda.

Konačnih 4:0 postavio je sjajni Son svojim drugim golom na utakmici u 55. minutu. Sparsi su mogli i ubedljivije da slave na ovoj utakmici, ali u nekoliko navrata nisu imali sreće u završnici.

Ono što posebno može da raduje navijače Totenhema, je povratak Harija Kejna. Najbolji strelac Sparsa je na terenu proveo 30-ak minuta, a na kraju meča umalo je postigao i pogodak, ali je njegov strahovit udarac iz slobodnjaka završio na prečki.

Ovim trijumfom Poketinov tim se učvrstio na drugoj poziciji i uz utakmicu više sada za Čelsijem zaostaje samo četiri boda.