SRPSKO VEČE U NBA LIGI: Brutalnih 30 poena Nikole Jokića u demoliranju Indijane, maestralna partija Bobija Marjanovića u porazu Pistonsa (VIDEO)

Kakvo veče Nikole Jokića!

Srpski košarkaš odigrao je još jednu maestralnu partiju u velikoj pobedi Denvera nad Indijanom 125:117. Jokić je po ko zna koji put u sezoni zabeležio dabl-dabl učinak, meč je završio sa 30 poena, 17 skokova i pet asistencija, za 34 minuta koliko je proveo na terenu.

Naš reprezentativac je imao izuzetan procenat šuta iz igre, pogodio je 12 od 18 šuteva, dok je sa linije penala bio nepogrešiv, 5/5.

Ovom pobedom Nagetsi su uvećali svoje šanse za plasman u plej-of i trenutno drže osmu poziciju u svojoj konferenciji.

Pored maestralnog Jokića u Denveru su se istakli Čendler sa 24 poena, kao i Danilo Galinari koji je utakmicu završio sa 21. poenom.

U poraženom taboru domaće ekipe bolji od ostalih bio je Pol Džordž sa 27 poena.

Ove noći u NBA ligi nije se istakao samo Nikola Jokić. Ovo je bilo i veče Bobana Marjanovića.

Bivši centar Crvene Zvezde je u ubedljivom porazu Detroita od Orlanda 115:87 odigrao sjajnu utakmicu i još jednom je dokazao treneru Van Gandiju da zaslužuje daleko veću minutažu.

Popularni Bobi je za samo 12 minuta provedenih na parketu ubacio čak 15 poena, a tome je pridodao i četiri skoka. Imao je stoprocentan učinak sa linije penala, 5/5, a ništa lošiji nije bio ni šut za dva poena, 5/7.

Marjanović je tako za kratko vreme koje je bio u igri bio drugi najefikasniji igrač Pistonsa, od njega je više koševa postigao samo Džon Leuer koji ih je dao 16, ali za 27 minuta na parketu.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!