„LUDI“ SRBIN NASMEJAO ČITAV SVET: Srpski košarkaš uradio do sada neviđenu stvar i postao planetarni hit (VIDEO)

Srpski košarkaš Andrija Bojić, koji trenutno nastupa za mađarski Jašbereni, učinio je nešto što do sada nije viđeno u profesionalnoj košarci.

On je izveo sjajno zakucavanje i tu ne bi ništa bilo previše čudno da to nije uradio prilikom izvođenja slobodnog bacanja.

Bojić je dao koš uz faul, pa mu je sledovalo dodatno slobodno bacanje. Posle uobičajenih priprema umesto da šutne, Srbin je napravio dribling i zakucao. Ovo je začudilo ne samo navijače i igrače oba tima, već i sudije, kojima je trebalo malo vremena da reaguju i postupe u skladu sa pravilima. Bojića to nije zanimalo, digao je visoko ruku i stegao pesnicu.

Ovaj nesvakidašnji detalj sa košarkaške utakmice postao je pravi hit na internetu, a snimak je došao i do legendarne emisije “Shaqtin’ A Fool”, koju vode legendarni Šekil O’Nil i Čarls Barkli.

Pogledajte i uživajte u potezu koji do sada nije viđen na košarkaškim terenima. Ostaje samo jedno pitanje, šta li je nateralo srpskog košarkaša da izvede ovo „remek delo“?

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!