LALATOVIĆ: Ako pobedite Zvezdu vi ste junaci, svi očekuju da izgubite!

Trener fudbalera Čukaričkog Nenad Lalatović izjavio je danas da je i remi protiv Crvene zvezde pozitivan rezultat, ali da ekipa uz malo sreće može i više.

„Mi smo u donjem delu tabele, Zvezda je prva. U poslednje vreme igraju promenjivo, ali opet pokazuju kvalitet. U Novom Sadu su to najbolje pokazali kada su od 2:0 preokrenuli do 3:2, imaju individualni, ali i kolektivni kvalitet, imaju igrače koji jednim potezom mogu da reše utakmicu. Mi moramo greške da svedemo na minimum kako bismo napravili pozitivan rezultat, a pozitivan rezultat za nas je sve osim poraza“, rekao je Lalatović na konferenciji za mediej na Banovom brdu.

Lalatović je dodao da ukoliko bude sportske sreće i ako ne bude straha, za koji, kako je istakao, ne postoji razlog, njegova ekipa može do rezultata.

„Ako izgubite od Zvezde to su manje više svi očekivali, ali ako pobedite vi ste junaci“, poručio je Lalatović i otkrio da su pod znakom pitanja Miroslav Bogosavac i Nemanja Radonjić, koji su se u četvrtak međusobno sudarili na treningu, ali da se u tim sigurno vraća Marko Docić.

Napadač Čukaričkog Ognjen Ožegović, nekada velika nada Zvezde, rekao je da rival zaslužuje veliko poštovanje.

„Poslednju utakmici ovde izgubili smo 7:2 i to treba gledati kao veliku opomenu. Imaju dobar tim, ali mi imamo dobru atmosferu u ekipi, puni smo samopouzdanja i ako odigramo kako znamo i umemo nadam se povoljnom rezultatu“, izjavio je mladi reprezentativac Srbije.

Utakmici 27. kola Superlige između Čukaričkog i Crvene zvezde igra se u nedelju od 15 sati na Banovom brdu.

Tanjug