ONI SU SA NEKE DRUGE PLANETE: Brutalni masakr vaterpolista Srbije nad nemoćnim Nemcima!

VATERPOLISTI SRBIJE PREGAZILI SU NEMAČKU SA NEVEROVATNIH 20:3.

Bez mnogo napora Srbija je pobedila Nemačku u Zrenjaninu i tako zvanično izborila plasman na Fajnal ejt Svetske lige. Naša reprezntacija će titulu braniti u Moskvi od 20.do 25.juna.Srbija je u susret ušla bez dvojice standarnih igrača. Pored Filipa Filipovića za kojeg se znalo da neće da igra u sastavu zbog lakše povrede nije bilo ni Stefana Mitrovića pa je selektor Savić u tim uvrstio i trećeg centra Đorđa Lazića.

Utakmica je odigrana u sjajnom ambijentu punh tribina koje su ovacijama dočekali igrače Srbije na predstavljanju. A sama utakmica je bila igra mačke i miša, susret u kojem je domaći sastav za dve klase bio iznad borbenog ali samo bobenog protivnika.

U prvoj četvrtini Nemci su se držali nekoliko minuta.Do tri minuta pre kraja Srbija je vodila 2:1 golovima Pijetlovića i u ovom susretu kapitena Prlainovića. Finiš je bio medjutim sjajan. Prlainović, Viktor Rašović i Aleksić su pogadjali mreže Otpor Nemaca posle toga je bio simboličan.

Norma pet golova je nastavljena i u drugoj četvrtini, Srbija se nastavila sa dobrom i efikasnom igrom. Pogadjali su redom Mandić, Ubović, Jakšić ,Prlainović i Pijetlović. Nemci su ostali samo na golu iz peterca sa četiri neiskoriščena igrača više.

Posle velikog odmora Mitrovića je na golu zamenio Pijetlović. Ništa se u odnosu snaga nije promenilo. Srbija je izborila i tri peterca, koja su uspešno realizovana preko Mandića , Aleksića i Lazica dok su Nemci konačno sa igračem više stigli do drugog pogotka preko Keslera. Za poslednji napad u četvrtini Savić je tražio tajm aut. Igrač više i gol Viktora Rašovića.

Poslednih osam minuta su odradjeni na isti način. Srbija je ispunila obećanje i dobrom igrom se odužila sjajnoj zrenjaninskoj publici i prava je šteta što večeras nisu imali za protivnika iole kvalitetniju ekipu. Našoj selekciji do kraja takmičenja u grupi ostaje duel sa Slovačkom narednog meseca kod kuće.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

Vaterpolo Savez Srbije