SERHIO RAMOS I TAČKA!

Fudbaleri Real Madrida savladali su na Santijago Bernabez posle preokreta ekipu Betisa sa 2:1.

Po ko zna koji put heroj je bio Serhio Ramos

Ovim trijumfom šampion Evrope je preuzeo prvo mesto na tabeli Primere od Barselone.

Real je očekivano od samog starta utakmice bio dominantan tim, ipak tim Zinedina Zidana je promašio nekoliko prilika, i za to je bio kažnjen. Posle sjajne akcije fudbalera Betisa Sanabrija je šutirao, a Navas je prvo odbranio udarac, a onda mu se ona na urnebesan način izmigoljila iz ruku i završila u mreži, pa su gosti poveli sa 1:0. Ovom golu prethodila je sumnjiv detalj, kada je u situaciji 1 na 1 Navas oborio Darka Barašanca. Sudija je odlučio da tu nije bilo elemenata za faul. Real je nakon primljenog gola krenuo sa još jačim napadima, i to mu se isplatilo pred kraj poluvremena. Ronaldo je u 41. minutu bio najviši u skoku posle centaršuta Marsela, te je glavom savladao nemoćnog Adana. Rezultatom 1:1 se otišlo na poluvreme.

U drugom poluvremenu Madriđani su imali veći posed lopte, ali se hrabri Betis veoma dobro držao. Ronaldo je u 73. minutu postigao drugi gol na utakmici, ali mu je on zbog sumnjivog ofsajda poništen. Krenuo je Real svim silama u završnici meča po tri boda, a Betis je zbog drugog žutog kartona Pićina ostao sa igračem manje pred poslednjih 15-ak minuta. Kraljevići do velike pobede i tri boda stižu u 81. minutu. Kros je savršeno izveo korner, a najviši u skoku je naravno bio tata mata za odlučujuće golove, Serhio Ramos. Kapiten Reala je glavom zakucao loptu u mrežu i tako po ko zna koji put doneo pobedu svom timu.

Vredi i napomenuti veoma dobru utakmicu Darka Brašanca. Bivši fudbaler Partizana je na terenu proveo 86 minuta, i zasigurno je opravdao očekivanja.