APEL CRVENE ZVEZDE: Navijajte sportski na meču sa Galatasarajom!

Košarkaški klub Crvena zvezda apelovao je danas na svoje navijače da se pridržavaju mera bezbednosti za sutrašnju utakmicu s Galatasarajem u Evroligi, a koja je proglašena susretom „izuzetno visokog rizika“.

Zvezda je saopštila da će kapije dvorane „Aleksandar Nikolić“ biti otvorene u 16.30, dva i po sata pre početka utakmice s trusrkim klubom, kao i da hali neće moći da pridje niko bez karte, koje su rasprodate danas. Kapacitet dvorane je „značajno smanjen“.

„Kapije hale ‘Aleksandar Nikolić’ otvaraju se već u 16.30, a mere kontrole na ulazima biće dodatno pojačane, pa se zato svi vlasnici sezonskih i dnevnih ulaznica mole da dodju znatno ranije u dvoranu, zbog detaljnih pretresa na svim ulazima“, navodi se u saopštenju Zvezde.

Šampion Srbije ove godine kažnjen je tri puta u Evroligi, ukupno sa 28.500 evra. Zvezda je navela da je sledeća mera kazne prazna dvorana. Klub je zato zamolio sve posetioce da ne donose plastične upaljače, sitan novac i sitnu kozmetiku.

„Sve ono što je u prethodnih nekoliko utakmica dovelo do velikih kazni, zbog kojih je predstavnicima Crvene zvezde u sredu na zajedničkom sastanku policije, bezbednosnih službi i Evrolige, saopšteno da je sledeća mera prazna dvorana u Beogradu. Utakmice s Galatasarajem uvek nose poseban naboj, ali (Zvezda) apeluje na sve simpatizere da ni jednim činom ne dovodu u pitanje dalje takmičarske ambicije našeg kluba u Evroligi, i da nam sve moguće sportske načine pomognu da pobedimo rivala na parketu“, navodi se u saopštenju Zvezde.

Beta