BILO JE I POVREĐENIH: Gledalac koga je na utakmici pogodila baklja se nalazi u bolnici (VIDEO)

Miodrag Radović (59), član Skupštine Košarkaškog saveza Srbije, koji je na finalnom meču Kupa Radivoja Koraća pogodjen bakljom zadržan je na lečenju na Očnoj klinici, potvrdio je danas za Betu direktor Kliničkog centra Niš Zoran Radovanović.

“Pacijent ima povredu oka i okolnih tkiva. Pod terapaijom je pošto ima krvarenje u oku. Kada povreda bude sanirana moći će da se ustanovi da li ima oštećenje vida i koji je stepen oštećenja”, rekao je Radovanović.

On je kazao da pacijentu urađena kompletna dijagnostika glave, a pregled magnetnom rezonancom pokazao je da nema druge povrede glave.

Radović je povredjen sinoć na kraju treće četvrtine bakljom koja je doletela sa dela tribine gde su se nalazili navijači Partizana.

PROČITAJTE JOŠ:  CRNO-BELI KASNO UPALILI: Partizan bio očajan, ali je na kraju stigao na korak od preokreta protiv Monaka!

Od siline udarca on kao pokošen je pao na pod, a Hitna pomoć ga je na nosilima iznela iz hale Čair.

U Hitnoj pomoći kazali su za Betu da osim intervencije zbog gledaoca koji je pogodjen pirotehničkim sredstvom poput rakete, nisu imali druge intervencije na finalnoj utakmici nacionalnog kupa.

Pred kraj snimka se vidi kako hitna pomoć ulazi da pruži pomoć nesrećnom čoveku.

Beta