ŠTETA: Janko ispao sa turnira u Kitu posle žestoke borbe sa Brazilcem!

Janko Tipsarević nije uspeo da se plasira u treće kolo turnira u Kitu.

Njega je u meču druge runde posle velike borbe sa 2:0 (7:6, 7:6) savladao četvrti nosilac Brazilac Tomaš Beluči posle 133 minuta igre.

U prvom setu nismo videli nijedan brejk, pa se pobednik odlučivao u taj-brejku. Beluči je daleko bolje počeo 13. gem. Stigao je do prednosti od 6:1 i pet set lopti. Ipak, u tom trenutku Tipsarević se budi i vezuje pet poena čime stiže do 6:6. Brazilac je imao 7:6 i svoj servis, ali je izgubio oba poena. Janko je stigao do 8:7 i prve set lopte, ali je nažalost izgubio tri poena u nizu, pa je Beluči poveo sa 1:0.

Za razliku od prvog seta u drugom smo videli brejkove na obe strane. Beluči je poveo sa 2:0, ali je Tipasrević već u narednom gemu vratio brejk. Do kraja seta oba tenisera su ljubomorno čuvala svoje servis gemove, pa se pobednik ponovo odlučivao u 13. gemu. Brazilac ovoga puta veoma lako stiže do 7:2 i pobede od 2:0.

Belučija u trećem kolu očekuje duel sa Olivom.

Šteta za Janka što nije iskoristio lepu šansu da daleko dogura na turniru u Ekvadoru.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg portala, to možete učiniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači. Hvala!