ĐOKOVIĆ: Ovoga puta ništa od roštilja u Nišu!

Najbolji srpski teniser Novak Djoković rekao je danas da će ostati dosledan svom specifičnom režimu ishrane i u Nišu, i da neće probati roštilj.

Djoković je na konferenciji za novinare, povodom meča sa Rusijom u Dejvis kupu, na pitanje da li će u Nišu probati roštilj, odgovorio: „Ne, ovoga puta sigurno neću probati roštilj“.

Selektor teniske reprezentacije Srbije Nenad Zimonjić rekao je da su u reprezentaciji prisutne sve vrste kuhinja, počev od veganske.

„Atmosfera u timu je sjajna. Verujem u sve igrače. Za sada sve ide dobro, svi igrači su zdravi. Organizacija meča je odlična“, rekao je Zimonjić.

Teniseri Filip Krajinović i Viktor Troicki rekli su da veruju u pobedu reprezentacije protiv Rusije, u prvom kolu Dejvis kupa.

„Prošli put kada smo igrali u Nišu bila je odlična atmosfera, cela hala mi je pevala rodjendansku pesmu“, rekao je Troicki.

Reprezenativac Dušan Lajović naveo je da je hala u Nišu mnogo manja nego u Beogradu, ali da je za atmosferu to dobro i da će dodatno pomoći igračima.

Mečevi Srbije i Rusije igraju se od 3. do 5. februara u niškoj hali Čair.

Beta