ILIĆ: Hvala Radničkom, ali hoću da ostanem u Zvezdinom dresu do koga sam došao teškom mukom!

Fudbaler Crvene zvezde Stefan Ilić rekao je da želi da ostane u tom klubu i da je jedina mogućnost vezana za odlazak da u drugom delu sezoni igra u Radničkom na pozajmici.

– Ljudi iz kluba su me zvali da se vratim sa priprema iz Slovenije i rekli mi da su postigli dogovor sa Radničkim, kao i da imam mogućnost raskida ugovora. Zahvalan sam na ponudi Nišlijama, ali želim da ostanem član Zvezde – rekao je Ilić za „Žurnal“.

Ilić je bio deo dogovora dva kluba prilikom transfera Milana Pavkova u Zvezdu, ali je kazao da ne želi da raskine ugovor sa šampionom Srbije.

– Poštujem Radnički i trenera (Milana) Rastavca, zainteresovan sam sam da odigram šest meseci u Nišu, ali samo kao pozajmljen fudbaler Zvezde. Želim da se dobrim igrama preporučim klubu u koji sam stigao letos, pa da se od juna ozbiljnije računa na mene – kazao je Ilić.

On je naveo da je bio u kontaktu sa čelnicima Radničkog i da im je izneo svoje mišljenje. Kako je rekao, u kratkom roku očekuje odgovor da li nišku klub želi da ga dovede na pozajmicu.

– Uz dužno poštovanje prema Radničkom, nisam se opredelio da napustim Crvenu zvezdu. Došao sam teškom mukom do njenog dresa da bih tako lako odustao – naveo je Stefan Ilić.

Beta