DŽIKIĆ: Nadam se da ćemo bolje odigrati protiv Mornara nego u Baru

dzikic-aleksandar-partizan-kk

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić rekao je danas da se nada da će njegova ekipa u predstojećem meču u Beogradu protiv barskog Mornara u Jadranskoj ligi odigrati bolje nego u Baru, kada su pobedili u poslednjim trenucima meča.

„Usled objektivnih problema, nismo bili u mogućnosti da se za ovu utakmicu pripremamo u Pioniru, praktično ćemo posle Bešiktaša prvi put ući u dvoranu pred meč s Mornarom. Uz to, imamo ozbiljnih problema s povredama i zdravljem igrača, za nekoliko njih nećemo znati da li igraju ili ne sve do samog početka. U Baru smo pobedili odbranom njihovog poslednjeg napada, nadam se da ćemo odigrati bolje ovoga puta“, rekao je Džikić za sajt kluba.

Košarkaši Partizana dočekuju sutra ekipu Mornara u utakmici 14. kola Jadranske lige.

Sa učinkom od 10 pobeda i tri poraza, Partizan se nalazi na deobi drugog mesta u regionalnoj ligi, dok je Mornar do sada upisao četiri trijumfa i devet poraza.

U prvoj utakmici tekuće sezone, Mornar i Partizan su u Baru odigrali uzbudljiv meč u kojem su crno-beli slavili sa 58:57.

„Na početku sezone smo odigrali tešku utakmicu u Baru i uverili se u kvalitete protivnika. Nekoliko naših igrača ima zdravstvene probleme, ali uprkos tome, mi moramo da sutra damo sve od sebe i odigramo s maksimalnom koncentracijom i u odbrani i u napadu“, rekao je košarkaš Partizana Vanja Marinković.

Utakmica izmedju Partizana i Mornara igra se sutra od 12.30 u dvorani „Aleksandar Nikolić“.

Ulaz na tribine za tu utakmicu će biti besplatan, a za ostale sektore važiće sezonske ulaznice. U prodaji će se naći samo ograničeni kontigent ulaznica za parter, navode iz Partizana.

Beta