BEKER OTKRIO: Evo šta Novak mora da uradi da bi se vratio na prvo mesto!

Doskorašnji trener Novaka Đokovića Boris Beker je izgleda omiljeni sagovornik medija širom sveta.

Nemac nije hteo da priča o spekulacijama da će preuzeti Federera, ali je pričao o Novaku i o tome šta srpski teniser treba da uradi da bi se vratio na mesto koje mu po svim parametrima pripada.

– Đoković može da se vrati na prvo mesto ATP liste, ako ponovo stavi fokus na tenis, a mislim da hoće. On ne voli da gubi, ne voli da bude broj dva, ne voli da gubi u Gren slem finalima, tako da mislim da su ga sve te situacije motivisale. Siguran sam da ćemo videti fokusiranijeg Novaka Đokovića u odnosu na poslednji deo ove godine, izjavio je Beker.

Pored Noleta, Boris je imao prokomentarisao šanse ostalih najboljih igrača.

– Marej jekucao na vrata već nekoliko godina, bio je dugo broj dva dok su se na prvom mestu menjali Rodžer, Rafa i Novak. Zato mu treba odati priznanje, pokušavao je na sve načine i na kraju je zasluženo najbolji na svetu. Imaoje neverovanu seriju na jesen, osvojio je četiri turnira u nizu i na kraju je savladao Novaka. ATP lista ne laže, on je tu sa razlogom, ali to ne znači da će dominirati u budućnosti. Mislim da će se glavna borba voditi između Novaka i Endija, videćemo povratak Rodžera i Rafe, tu su i mlađi.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg portala, kliknite na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači. Hvala!