DA LI JE ZVEZDA SLEDEĆA? Lalatović napustio klupu Vojvodine!

Fudbalski trener Nenad Lalatović otišao je danas iz novosadske Vojvodine, rekavši da nema više snage da radi u uslovima kakvi su sada.

„Radili smo 13 meseci, ostvarili smo sjajne rezultate, a ja sam promenio jednu, pa drugu upravu. Neki igrači su pustili menice, uslediće verovatno blokada. Ne znam šta više da kažem igračima za to, a otišli su na odmor bez plate. Ovih 13 meseci su mi možda i najlepši od kad sam trener. Hteo sam da ostanem, ali ako klub nema rešenje, moram da mislim na sebe“, rekao je Lalatović agenciji Beta.

Vojvodina je polusezonu završila na trećem mestu tabele, ali je klub pred poslednju utakmicu polusezone ostao bez uprave.

„Ne postoji uprava, došlo je do razlaza sa navijačima. Ja sam ostao dugih 13 meseci, ne znam da li je iko poslednjih godina toliko dugo bio trener Vojvodine. Hvala igračima, bila je čast i privilegija da radim sa njima. Sav uspeh koji smo postigli je njihova zasluga. A radili smo u teškim uslovima, promenili smo 12-13 igrača…hteo sam, ali ne mogu psihički da izdržim da ponovo to“, rekao je Lalatović.

Mediji i navijači su pre ovoga nagadjali da će se Lalatović vratiti u Zvezdu ako se desi da ode Miodrag Božović, o čemu se takodje mnogo spekulisalo u javnosti.

„Svi shvataju pogrešno šta sam govorio. Ja kad sam pomenuo nekoga, nisam to uradio da bih se povezivao sa Zvezdom, nego sam govorio šta osećam. Ne treba mene niko da vraća u Zvezdu ako me navijači i ona ne žele. Ako me budu želeli, zvaće me. Ne mora niko da me vraća“, rekao je Lalatović.

On je naglasio da to ne znači da će zameniti Božovića.

„Za mene je ‘Grof’ Božović najbolji trener u Srbiji! Želim mu da ostane do leta i osvoji titulu sa Zvezdom, zaslužio je to“, rekao je Lalatović.

On je kazao da nema nikakve planove za dalje.

„Sada će ljudi znati da sam slobodan. Nažalost, jer mi je jako žao i hteo sam da ostanem, pa će se javiti valjda neko. Možda sam zaslužio“, rekao je Lalatović.

Beta