DŽIKIĆ: Ako hoćemo da pobedimo Bešiktaš, moramo da uložimo više energije od njih

Trener Partizana Aleksandar Džikić rekao je danas da njegovu ekipu u predstojećoj utakmici Lige šampiona protiv turskog Bešiktaša očekuje „najkvalitetniji i najiskusniji“ rival, i da njegovi košarkaši moraju da ulože mnogo energije kako bi pobedili.

„Bešiktaš je najkvalitetniji i najiskusniji sastav u našoj grupi, realno su sa skorom 7/1 već jednom nogom u sledećem krugu takmičenja. Oni jesu kvalitetniji, ali mi moramo da budemo ekipa sa više uložene energije, koja više radi na terenu, koja više trči, koja se više bori“, rekao je Džikić za klupski sajt.

Košarkaši Partizana će sutra, u devetom kolu od 20.30 u dvorani „Aleksandar Nikolić“ u Beogradu ugostiti ekipu Bešiktaša, lidera grupe E Lige šampiona.

„Vrlo su iskusna ekipa, sa šest stranaca koji imaju dominantnu minutažu i učinak, medju kojima je i (Vladimir) Štimac, koji ima vrlo dobru sezonu. Pokušaćemo da odigramo bolje nego u Istanbulu, pre svega u odnosu na njihove individualne kvalitete“, rekao je Džikić.

On je izrazio nadu da će veliki broj ljudi podržati njegovu ekipu na sutrašnjoj utakmici.

Ulaznice za utakmicu izmedju Partizana i Bešiktaša biće u prodaji na dan utakmice, a blagajna dvorane „Aleksandar Nikolić“ se otvara tri sata pre početka meča. Cena ulaznica za tribine iznosi 300 dinara, dok je za parter potrebno izdvojiti 500.

Beta