LUDA UTAKMICA: Rukometašice Srbije golom u poslednjoj sekundi do prvog mesta u grupi!

Ženska reprezentacija Srbije u rukometu u drugu fazu Evropskog prvenstva ide sa PRVOG mesta. Naše Lavice su u poslednjem kolu grupe A odigrale nerešeno 30:30 sa Švedskom, veliki bod Srbiji donela je Kristina Liščević golom u poslednjim sekundama utakmice.

U narednu rundu takmičenja Srbija prenosi 3 boda.

Najefikasnije u našoj ekipi bile su Sanja Radosavljević, Katarina Krpež i Slađana Pop- Lazić koje su ubacile po pet golova, a pratile su ih Marina Dmitrović i Tijana Georgiev sa tri.

Prvih 15-ak minuta utakmice bilo je izjednačeno, a onda su naše rukometašice brzopoteznom serijom od 6:0 stigle do 17:11. Šveđanke su do kraja poluvremena uspele da smanje razliku, pa se na odmor otišlo rezultatom 18:15 u korist Srbije.

Drugo poluvreme pripalo je domaćoj ekipi, koja je bila dominantniji rival na terenu. Šveđanke jesu bile bolje, ali najveća prednost im je bila samo gol razlike. Naše rukometašice su u samoj završnici promašile nekoliko zicera, ali je na kraju Kristina Liščević svojim golom donela veliki bod i veliko slavlje izabranicama selektorke Tamara Đurić

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо