KRATKO JE TRAJALO: Leonadro se preko Instagrama oprostio od Partizana (FOTO)

Najbolji fudbaler Partizana, a i jesenjeg dela Super lige Leonardo da Silva Sousa napušta Humsku 1 ove zime.

Sjajni Brazilac se od navijača crno-belih oprostio preko svog Instagram profila. On je po dolasku u Partizan tražio posebnu klauzulu po kojoj klub mora da ga pusti ukoliko stigne zadovoljavajuća ponuda od 2.5 miliona evra. Beogradski mediji prenose da je on najplaćeniji fudbaler srpskog vicešampiona i da mu je godišnja plata negde oko 500.000 evra.

– Sećam se prvog dana, kada sam se vratio fudbalu i zahvalan sam Bogu na tome. Doneo sam najbolju odluku dolaskom u Partizan, klub sa divnom istorijom, a vreme u Partizanu zauvek će ostati deo mog života i imaće posebno mesto u mom srcu. Takođe, hvala vam na svoj ljubavi i posvećenosti koju ste mi pružili, a posebno navijačima prema kojima osećam veliko poštovanje. Zbog svega, daću sve od sebe u preostala dva susreta. Ponosni sam član crno-bele porodice, napisao je Leonardo.

Za Partizan je do sada odigrao 16 mečeva na kojima je postigao čak 10 pogodaka. Po svemu sudeći u crno-belom dresu igraće još svega 180 minuta, pa nam ostaje da uživamo u njegovim čarolijama dok možemo

https://www.instagram.com/p/BNwe7Zcg2a7