SITI U OGROMNOM PROBLEMU: Aguero i Fernandinjo dobili veliku suspenziju!

Fudbalski savez Engleske (FA) suspendovao je danas igrače Mančester sitija Serhija Aguera na četiri, odnosno Fernandinja na tri utakmice, zbog nasilničkog ponašanja na utakmici protiv Čelsija prethodnog vikenda.

Aguero je u završnici subotnje utakmice Premijer lige na stadionu Etihad oštro startovao nad defanzivcem Čelsija Davidom Luizom, nakon čega je došlo do sukoba igrača dva tima u kojem je Fernandinjo uhvatio za vrat i gurnuo Seska Fabregasa preko reklama.

Obojica su dobili crvene kartone, ali je u FA u saopštenju navela da je Aguero suspendovan na četiri utakmice jer se već drugi put ove sezone neprimereno ponaša na terenu.

On je prethodno u avgustu na utakmici protiv Vest Hema u pokušaju da dodje do lopte laktom u lice udario protivničkog igrača Vinstona Rida.

Trener Mančester sitija Pep Gvardiola na Fernandinja neće moći da računa na utakmicama protiv Lestera, Votforda i Arsenala, dok Aguero, koji je postigao 16 golova na 19 utakmica ove sezone neće biti u sastavu ni za meč protiv Hala.

Siti je četvrti u Premijer ligi sa 30 bodova, četiri manje od lidera Čelsija od kog je u subotu poražen s 1:3.

Beta