STOLICA: U dobroj smo formi, idemo da se nadigravamo sa Zvezdom

Trener fudbalera Voždovca Ilija Stolica rekao je da je njegov tim „u dobrom raspoloženju“ pred utakmicu sa šampionom Crvenom zvezdom, kao i da želi da se ekipa nadigrava sa rivalom.

– Mi se nalazimo u dobroj formi i u dobrom raspoloženju. Rezultati nam donose povećano samopouzdanje i orni dočekujemo utakmicu sa Crvenom zvezdom. Pričamo samo o našoj ekipi, preferiramo stil igre koji nije na kontranapad, ali kada ispred sebe imate protivnika koji ima određeni kvalitet, dovede vas u poziciju da branite. Mi ćemo, međutim, izaći sa idejom da se nadigravamo, a imamo i samopouzdanje. Na samoj utakmici ćemo znati da se prilagodimo svim situacijama koje će doneti igra – rekao je Stolica novinarima u Beogradu.

Voždovac je u prošlom kolu pobedio Borac u Čačku, a sada će dočekati šampiona na svom stadionu „Na krovu“, prvi put u istoriji.

– Trudićemo se da meč opravda epitet gradskog derbija. Imamo zadovoljstvo da ugostimo šampiona na našem stadionu, a to do sada nije bio slučaj. Biće ovo istorijska utakmica za naš klub. Svi preduslovi predstoje za jednu vrhunsku fudbalsku predstavu – kazao je Stolica.

Kapiten Voždovca Miloš Pavlović rekao je da očekuje zanimljivu utakmicu i istakao da tim ima samopouzdanja.

– Interesantna utakmica, zbog činjenice da će biti dosta navijača. Govorim u ime svoje ekipe, jer smo puni samopouzdanja i nadam se da ćemo svim ljubiteljima fudbala pružiti jednu lepu fudbalsku predstavu. Iskoristio bih ovu priliku da pozovem što veći broj naših navijača da nas podrže, jer će nam dosta značiti njihova podrška – poručio je Pavlović.

Beta