BOŽOVIĆ SE PITA: Šta više treba da uradimo da biste bili zadovoljni?

Trener fudbalera Crvene zvezde rekao je danas da misli da njegova ekipa igra sasvim solidno, najbolje u srpskom prvenstvu i da se nada da će pobediti u preostalim utakmicama jesenjeg dela sezone.

„Ne znam šta bi trebalo da uradimo da ljudi budu zadovoljni. Ovde, u ovoj ligi, igramo najbolje. Ko to igra bolje od nas? Uvek može bolje. Nadam se da ćemo pobediti sve do kraja“, rekao je Božović na konferenciji za novinare.

Zvezda je prva na tabeli posle 16 kola sa 41 bodom, šest više od Partizana i Vojvodine, ali Božovićeva ekipa ne igra na nivou kao prošle sezone.

Božović je naveo da misli da Zvezda igra „sasvim solidno“.

„Zamislite da igramo dobro? Možda bismo bili u kosmosu. Igramo sasvim solidno“, dodao je trener šampiona Srbije.

Naredni Zvezdin protivnik biće Metalac, klub koga crveno-beli nisu prošle sezone pobedili u Gornjem Milanovcu, gde je utakmica završena bez golova.

Božović je rekao da zbog toga nema dodatni motiv. Takodje, naveo je da očekuje veliku borbu i da njegovoj ekipi neće biti lako, jer će Metalac biti dodatno motivisan.

Utakmica izmedju Metalca i Zvezde igraće se sutra od 15 sati.

Božović je kazao da se prvenstvo neće rešiti u decembru, bez obzira kakvo bude bilo stanje na tabeli pred prolećni deo sezone.

„Glavna borba će biti na proleće. Bilo bi dobro da povećamo prednost ili da ostane ovakva, ali ništa ne znači ni jedno ni drugo. Psihološka prednost, u ovom sistemu, je uvek kod onog ko je drugi ili treći“, kazao je Božović.

Zvezda neće moći da računa na Aleksandra Lukovića, Gelora Kangu i kapitena Aleksandra Lukovića, koji će pauzirati još „najmanje dve-tri nedelje“.

Upitan kada će igrati Kanga, Božović je odgovorio: „Kad primi platu“. Na dodatno pitanje da li se šalio kada je to rekao, on je kazao: „U svakoj šali ima 10 odsto šale“.

Beta