ZASLUŽIO JE: Šta mislite koji fudbaler Zvezde je najbolji igrač Superlige u oktobru?

Fudbaler Crvene zvezde Predrag Sikimić izabran je za najboljeg igrača Superlige u oktobru u tradicionalnoj anketi SOS kanala i Sindikata profesionalnih fudbalera Nezavisnost.

U anketi u kojoj učestvuju sportski novinari iz svih važnijih redakcija, među kojima je i Tanjug, iskusni napadač je trijumfovao nakon što je u u potpunosti iskoristio poverenje trenera Miodraga Božovića, istisnuo iz tima Uga Vijeiru i nametnuo se kao prva opcija u špicu lidera i aktuelnog šampiona.

Oktobarsku seriju otvorio je golom i asistencijom protiv Javora, nastavio protiv Čukaričkog i začinio sa dva gola protiv Rada.

Imao je žestoku konkurenciju u Aleksi Vukanoviću, ali je devet prvih mesta na listama presudilo je da Sikimić trijumfuje sa 79 poena, 19 više u odnosu na ofanzivnog vezistu Napretka.

Treće mesto osvojio je napadač Partizana i kapiten mlade reprezentacije Srbije Uroš Đurđević sa 57, a prethodni laureat Brazilac Leonardo završio je na deobi četvrtog mesta sa fudbalerom Napretka Ibrahimom N’Diajeem sa po 22 poena.

Tanjug