ĐURĐEVIĆ: Zasluženo smo pobedili Bačku

Fudbaler Partizana Uroš Djurdjević rekao je danas da je njegova ekipa zasluženo pobedila Bačku u prvenstvu i nastavila niz dobrih rezultata.

Fudbaleri Partizana pobedili su juče Bačku sa 1:0 golom Djurdjevića u 78. minutu, u 16. kolu Super lige Srbije i ostvarili 11. pobedu u prvenstvu, treću uzastopnu.

„Trener (Marko Nikolić) rekao je pre utakmice da su ovakve utakmice najteže, što se i ispostavilo na kraju. Ipak, uspeli smo da postignemo gol u 78. minutu i zasluženo smo osvojili sva tri boda. Nije lako igrati protiv ekipe koja se spusti i brani sa 10 igrača. Drugo poluvreme je bio mnogo bolje, imali smo i mnogo šansi, tako da je na kraju mogla biti i ubedljivija pobeda, ali dobro je i ovako“, rekao je Djurdjević za klupski sajt.

On je dodao da nije uspeo da se odmori pred utakmicu sa Bačkom, pošto je igrao za mladu reprezentaciju, koja je u baražu izbacila Norvešku ukupnim rezultatom 2:1 i plasirala se na Evropsko prvenstvo u Poljskoj 2017. godine.

„U sredu sam se vratio i evo odigrao sam protiv Bačke 90 minuta. Sada ću malo doći do daha, jer imam celu nedelju da se pripremim za Napredak. Veliki uspeh smo ostvarili, ali to se od nas i očekuje, ipak smo mi svetski i evropski prvaci. Izbacili smo dobru reprezentaciju, koja ima par izvanrednih igrača. Uvek stavljam ekipu na prvo mesto, ali u poslednjih nekoliko utakmica sam postigao mnogo golova za reprezentaciju i to naravno godi, ali je najbitnije da smo ostvarili cilj i plasirali se na EP“, rekao je Djurdjević.

Beta