RADONJIĆ: Čeka nas zahtevan meč protiv Bamberga, pokušaćemo da odigramo na najbolji način

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da i pored teškog ritma očekuje da će njegov tim pružiti dobru partiju na gostovanju Bambergu u Evroligi.

„Posle utakmice u Zagrebu, odmah smo otputovali za Nemačku, gde ćemo pokušati da se pripremimo u što kraćem periodu za duel sa ekipom koja igra dobro u Evroligi i domaćem prvenstvu. Ekipa Bamberga je tim sa puno kvaliteta, sa jako malo promena iz prošle sezone i svesni smo da nas čeka vrlo zahtevna i teška utakmica“, rekao je Radonjić navedeno je na zvaničnom sajtu crveno-belih.

Radonjić je naveo da bi čvrsta igra u odbrani mogla da bude ključ ka trijumfu.

„Pokušaćemo da odigramo na najbolji mogući način, čvrsto i što bolje, bez obzira na činjenicu da je raspored zgusnut i što smo u seriji putovanja, koja bi sama po sebi bila teška i bez ovoga što nam se dogodilo u međuvremenu“, rekao je trener prvaka Srbije i Jadrana.

Košarkaš Nemanja Dangubić dodaje da očekuje neizvestan duel sa šampionom Nemačke.

„Ekipa Bamberga igra odlično i ove godine. Imaju identičan skor kao i mi 2-4, ali su sve utakmice gubili u dramatičnim završnicama i na jednu loptu. Očekujem veliku borbu i neizvestan meč protiv vrlo kvalitetnog protivnika, koji i ove godine pokazuje da je neugodan rival svima u Evroligi“, zaključio je Dangubić.

Utakmica 8. kola Evrolige između Bamberga i Crvene zvezde igra se sutra od 20 sati.

Tanjug