KREĆE PRODAJA: Karte za utakmicu Zvezda Armani od sutra na blagajnama

Prodaja ulaznica za utakmicu između košarkaša Crvene zvezde i Olimpije iz Milana u Evroligi počeće u utorak, saopšteno je iz beogradskog kluba.

Karte za meč protiv Olimpije mogu da se kupe na svim prodajnim mestima „Eventima“ od utorka u 10.00, a kao i za prethodne duele, prodaja će se obavljati i putem interneta.

Cena ulaznica za utakmicu su nepromenjene – za tribine koštaju 500 i 1.000 dinara, za parter 900, a za lože 1.400 dinara. Počasna mesta prodavaće se po ceni od 5.000 i 10.000 dinara, dok će „skaj boks“ koštati 5.000 dinara.

Utakmica osmog kola Evrolige između Zvezde i Olimpije počeće u četvrtak u 19.00, a kapije “Kombank arene” biće otvorene od 16.30.

„Za ovaj meč važe posebni bezbednosni protokoli, pa apelujemo da se u dvoranu ne unose plastični upaljači, kovani novac i sitna kozmetika jer je KK Crvena zvezda kažnjen sa 3.500 evra kao poslednje upozorenje zbog bacanja upaljača i plastične flašice ka terenu u utakmici sa Baskonijom“, navodi se u saopštenju Zvezde.

Kao i za utakmicu protiv Baskonije ulaz „jug“ u “Kombank areni” biće zatvoren zbog radova.

Zvezda je specijalno za utakmicu protiv Olimpije pokrenula akciju „Zvona zvone, da pozdrave šampione“ kako bi se animirala publika i što više ljudi pojavilo u četvrtak na utakmici. U akciju su uključene i poznate ličnosti poput Nemanje Nedovića, Nikole Vučevića, Ivane Maksimović, Nikole Rađena, glumca Aleksandra Radojičića i muzičara Nikola Demonje.

Beta