LEPE VESTI: Ražnatović objavio da se Nedović ovog meseca vraća na teren!

Menadžer Nemanje Nedovića, Miodrag Ražnatović, demantovao je izjavu trenera Unikahe Đoana Plaze da je srpskom košarkaškog reprezentativcu zbog povrede ugrožen nastavak karijere.

„Prema poslednjim medicinskim izveštajima i načinom na koji se oporavlja Nedović će igrati zvanične utakmice ovog meseca. Bez brige“, napisao je Ražnatović na Tviteru.

Ranije danas, Plaza je za lokalni list „Diario Sur“ rekao da nije optimističan nakon Nedovićevih problema sa povredom lista zbog koje pauzira dve nedelje i da mu je čak karijera ugrožena.

„Doktor mi je rekao da ne računam na njega, koliko dugo, ne znam. Možda će biti potrebno mesec dana, a možda neće ni igrati više. Prosečno vreme ovakve pauze je između dva i tri meseca. Situacija je opasna, kada se vrati treninzima može da izgubi tonus mišića, a prema njegovoj dijagnozi postoji mogućnost da prestane da igra“, rekao je Plaza.

Plaza je dodao da su povrede kao što je kod srpskog reprezentativca vrlo čudne i specifične.

„Tip povrede je takav da niko ne zna kako će se završiti jer ne postoji rešenje“, poručio je trener španskog tima.

Španski mediji pišu da je problem to što su pogođeni nervi u predelu lista, kao i da Unikaha razmatra da dovede zamenu za Nedovića.

Tanjug