MILOJEVIĆ: Što pre da zaboravimo meč protiv Mornara

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da njegova ekipa mora što pre da zaboravi meč protiv Mornara u FIBA Ligi šampiona i da izvuče pouke iz grešaka koje je pravila.

„Čestitam ekipi Mornara na teškoj pobedi, borili su se ceo meč i nadskočili nas sa 50 uhvaćenih lopti, od kojih 17 u napadu, što je jedan od ključnih razloga izgubljenog meča. Imali smo periode vrlo dobre igre ali to nismo materijalizovali. Imali smo plus 10 ali smo ih u kratkom periodu ispustili na početku poslednje četvrtine“, rekao je Milojević.

Košarkaši Mega Leksa izgubili su sinoć od Mornara u Baru sa 87:85, u trećem kolu Grupe D FIBA Lige šampiona.

„Moramo što pre da zaboravimo ovu utakmicu, da izvučemo pouke iz grešaka i da dobijemo sledeći meč“, dodao je Milojević.

Kapiten Mege Rade Zagorac naveo je da je njegova ekipa u finišu meča odigrala neodgovorno i da je to glavni razlog poraza.

„Bio je ovo težak meč u kome smo u odredjenim delovima igrali vrlo dobro, ali nismo uspeli da se rezultatski odlepimo. U finišu smo odigrali neodgovorno, a ne onako kako je trener tražio od nas. To je bio glavni razlog poraza. Za tri dana nas očekuje susret protiv Krke u ABA ligi i ja se nadam i verujem da ćemo doći do pobede“, rekao je Zagorac.

Mega u sledećem kolu dočekuje litvanski Juventus, 8. novembra u Sremskoj Mitrovici.

Beta