KK CRVENA ZVEZDA: Saradnja sa Evroligom sve jača

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je danas da izražava veliko zadovoljstvo rezultatima posete prvog čoveka Evrolige Đordija Bertomeua Beogradu i klubu, kao i učvršćivanjem saradnje sa Evroligom.

Bertomeu je tokom utorka i srede bio gost Beograda i Crvene zvezde, a povod za novu posetu bili su zaključenje ugovora od domaćinstvu F4 Evrolige 2018. godine u srpskoj prestonici i utakmica trećeg kola protiv Barselone.

„Tokom dvodnevne posete Beogradu i nakon potpisivanja ugovora o organizaciji Fajnal Fora, čelnik Evrolige je želeo da se upozna i sa mestom gde je jugoslovenska i srpska košarka pravila „prve korake” u svojoj bogatoj istoriji, pa se gospodin Bertomeu obreo i u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu, a nakon toga su po protokolu na radnom ručku sa administacijom kluba, i na utakmii u Kombank Areni, dogovarani dalji koraci oko učvršćivanja izuzetno uspešne saradnje Evrolige i KK Crvena zvezda“, navode iz redova srpskog i regionalnog šampiona.

Iz Zvezde ističu i da je prvi čovek Evrolige prilikom odlaska iz Beograda dobio poziv da ponovo, u skorijoj budućnosti, bude gost kluba i Srbije.

Tanjug