LALATOVIĆ: Imamo najbolji tim u ligi, to želimo da pokažemo u Novom Pazaru

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je danas da očekuje od svojih igrača da slave na gostovanju u Novom Pazaru u osmini finala Kupa i tako potvrde da su najbolji tim u Srbiji.

„Posle pobede nad Voždovcem, očekuje nas teško gostovanje u Novom Pazaru. Poznato je da je tamo uvek uzavrela atmosfera, a pred ovaj meč, suočeni smo i sa kadrovskim problemima, pošto ne možemo da računamo na Kovačevića, Trifunovića i Aksentijevića, a najverovatnije ni na Mićića. Međutim, mi smo Vojvodina, veliki klub i samo nas pobeda zanima“, rekao je Lalatović na konferenciji za medije u Novom Sadu.

On je dodao da je svestan kvaliteta koji poseduje Novi Pazar, označivši Envera Alivodića kao najveću opasnost po njegovu ekipu.

„Alivodić je nekada igrao u Vojvodini i uvek ima veliki motiv kada igra protiv nas. To je sjajan igrač, a osim njega, Novi Pazar ima još dosta dobrih fudbalera, iako ne bih voleo sada da ih nabrajam i mnogo hvalim. Svi oni imaju svoj kvalitet, ali mislim da ne bi bilo dobro da ja pričam o tome. Više volim da govorim o svojim igračima, pogotovo zato što smatram da smo najbolji tim u ligi, a to je ono što želimo da pokažemo u Novom Pazaru“, zaključio je mladi trener.

Utakmica izmedu Novog Pazara i Vojvodine na programu je sutra na stadionu kraj Jošanice od 17 sati.

Tanjug