RADONJIĆ: Bilo je važno da zadržimo intenzitet i koncentraciju

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je večeras da je njegova ekipa svih 40 minuta kontrolisala igru i rezultat u meču protiv Krke u Novom Mestu.

„Počeli smo s dobrom odbranom, ali je Krka u tom periodu dobro igrala i pogađala i iz veoma teških situacija… Bilo je bitno da ostanemo u istom intenzitetu i da zadržimo koncentraciju, a posle se otvorio i napad, iako nismo uspeli da svih 40 minuta imamo bolje šuterske procente što bi nam omogućilo lakšu pobedu“, rekao je Radonjić posle utakmice.

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su u Novom Mestu ekipu Krke sa 67:56 (19:17, 23:15, 11:11, 14:13), u utakmici petog kola Jadranske lige.

„Generalno, svih 40 minuta smo kontrolisali igru i rezultat i na kraju došli do pobede u meču za koji sam i pre utakmice rekao da će biti težak“, rekao je Radonjić.

Crveno-beli su, uz Budućnost i Partizan, neporaženi u regionalnom takmičenju, dok je Krka upisala treći poraz.

„Teška utakmica za nas, u smislu da smo ovde u Novo Mesto stigli nakon poraza u Evroligi. Uspeli smo da ispoštujemo sve dogovore, odigramo dobru odbranu na prvom mestu, i na kraju zasluženo pobedimo. Čestitam mojim saigračima, okrećemo se narednim mečevima“, rekao je igrač Zvezde Marko Gudurić.

Zvezda u narednom kolu dočekuje Igokeu.

Beta