CRNO-BELI DOBILI NOVOG SPONZORA: Saradnja Partizana i „ViaTruckera“

Košarkaški klub Partizan igraće protiv Budućnosti u sedmom kolu Jadranske lige 29. oktobra u Hali sportova „Ranko Žeravica“.

Kako se navodi u današnjem saopštenju na sajtu crno-belih, zbog zauzetosti dvorane „Aleksandar Nikolić“ utakmica Partizana i Budućnosti igraće se u Hali sportova „Ranko Žeravica“.

„Zbog zauzetosti dvorane ‘Aleksandar Nikolić’, u kojoj će tog vikenda biti održan međunarodni turnir svetske tekvondo federacije, crno-beli će dočekati šampiona Crne Gore na staroj adresi, u hali koja je bila mesto čuvenih beogradskih košarkaških svečanosti“, piše u saopštenju.

Posle četiri kola u Jadranskoj ligi, Partizan, Budućnost i Crvena zvezda imaju maksimalne četiri pobede.

Košarkaški klub Parizan i kompanija ViaTrucker potpisali su sponzorski ugovor, saopšteno je danas na sajtu crno-belih.

U saopštenju se ne navode detalji ugovora.

ViaTrucker.com je globalna onlajn platforma koja omogućava vlasnicima robe da pronađu najbolju cenu transporta uvezivanjem sa špediterima. Platforma je lansirana početkom godine.

Besplatnom registracijom na www.viatrucker.com vlasnici robe kojima treba transport postavljanjem oglasa dobijaju najpovoljniju cenu transporta. Sa druge strane, špediteri ili vlasnici transportnih vozila, takođe besplatnom registracijom, imaju mogućnost da u svakom trenutku dođu do novog posla.

Potpisivanjem sponzorskog ugovora i Partizan je postao deo ViaTrucker sistema.

Beta