KRAJ POBEDNIČKOG NIZA: Bajern osvojio samo bod protiv Kelna (VIDEO)

Fudbaleri Bajerna prekinuli su niz od pet pobeda na početku Bundeslige, pošto su u Minhenu igrali nerešeno 1:1 sa Kelnom.

Bajern je vodio golom Džošue Kimiha u 40. minutu, ali je bod Kelnu, koji je nastavio sa odličnim rezultatima ove sezone, doneo Antoni Modest u 63.

Uprkos remiju, Bajern će ostati lider u nemačkom prvenstvu. Aktuelni šampion Nemačke ima 16 bodova, a priliku da ga ugrozi imaće Borusija, koja ima tri boda manje.

Keln je na odličnom četvrtom mestu sa 12 bodova. Za taj klub su protiv Bajerna na klupi sedeli srpski fudbaleri Filip Mladenović i Miloš Jojić.

Berlinska Herta je izbila na drugo mesto sa 13 bodova, a posle današnje pobede u Berlinu nad Hamburgom sa 2:0, golovima Vedada Ibiševića u 29. i iz penala u 70. minutu.

Hamburg, za koji je celu utakmicu odigrao srpski reprezentativac Filip Kostić, ostao je pretposlednji na tabeli.

Ekipa Hofenhajma nastavila je seriju utakmica bez poraza. Taj klub je kao gost bez problema pobedio Ingolštat sa 2:1.

Hofejnhajm je vodio golovima Sandra Vagnera u 11. i Kerema Demirbeja u 35. minutu, a Ingolštat je ublažio poraz u četvrtom minutu nadoknade pogotkom Lukasa Hintersera iz penala.

Frajburg je golom Vinčenca Grifa u četvrtom minutu na svom stadionu pobedio Ajntraht, za koji nije igrao Mijat Gaćinović, dok su Darmštat i Verder igrali nerešeno 2:2.

Beta