KLOPOVI MOMCI SE NE ŠALE: Liverpul posle preokreta savladao Labudove i zaseo na drugo mesto (VIDEO)

Fudbaleri Liverpula savladali su Svonsi u Velsu sa 2:1 posle preokreta u drugom poluvremenu.

Domaćin je prvih 45 minuta odigrao savršeno, ekipa Jirgena Klopa bila je potpuno nadigrana. Svonsi je svoj jedini gol postigao preko sjajnog Liroja Fera u 8. minutu utakmice. Posle tog pogodka velški tim je imao još nekoliko veoma opasnih napada, sa druge strane gosti su teško ulazili u šanse, a pri tom se u 23. minutu povredio i Adam Lalana, kojeg je zamenio Staridž. 1:0 bio je i rezultat na kraju prvog dela.

Liverpul u prvih 15-ak minuta drugog poluvremena pokazuje višestruko više nego za celo prvo. Igrao se 54. minut kada je Henderson sjajno centrirao, a Firmino se iskrao uspavanoj odbrani Svonsija i glavom sproveo loptu u mrežu. Klopov tim nastavio je sa dobrom igrom i u narednih 20-ak minuta, ali do preokreta nisu mogli. Taman kada je u završnici meča Svonsi ponovo uspostavio ravnotežu, usledio je šok za domaće navijače. Berou je očajno pokušao da ispuca loptu iz svog šesnaesterca, Firmino ju je pokupio, a oborio ga je Anhel Ranhel, pa je Oliver pokazao na belu tačku. Precizan, kao i uvek, bio je Milner, pa je Liverpul došao do velike pobede od 2:1.

Ekipa Jirgena Klopa ovim trijumfom se bar na neko vreme popela na drugo mesto i ima 16 bodova. Svonsi je nastavio sa lošim rezultatima i posle trećeg poraza u nizu nalazi se na očajnoj 17. poziciji sa samo četiri poena.