ŽUTA PODMORNICA ODOLELA NA BERNABEU: Real osvojio samo bod protiv Viljareala (VIDEO)

Fudbaleri Reala su izgubili prve bodove u novoj sezoni Primere. Madriđanisu na Santijago Bernabeu remizirali 1:1 sa Viljarealom, i tako prekinuli neverovatan niz od 16 uzastopnih pobeda u španskoj ligi.

Real je zaigrao u najjačem sastavu, vratili su se Bejl i Ronaldo, pa se očekivala još jedna rutinska pobeda. Ipak, tako nije mislila i Žuta podmornica. Viljareal je u nadoknadi manje više iozjednačenog prvog poluvremena došao do vođstva. Sudija Gonzales je pokazao na belu tačku, nakon što je Serhio Ramos igrao rukom u svom šesnaestercu. Bruno Sorijano je preuzeo odgovornost i panjenkom savladao Kika Kasilju.

Odmah na startu drugog dela, šampion Evrope stiže do izjednačenja. Ramos je nadivisio sve u vazduhu i glavom postigao gol za 1:1. Napadao je Real sve jače i jače do kraja meča. Zidan je napravio i tri izmene, ali ništa nije pomoglo. Madriđani su najbliži trijumfu bili u poslednjih 10-ak minuta kada su promašili nekoliko sjajnih šansi, junak je bio golman Viljareala Asenho. Poslednju priliku imao je Ronaldo iz slobodnog udarca, ali je šutirao preslabo, pa je čuvar mreže gostiju lako odbranio.

Posle remija Real će ostati na prvom mestu Primeri, ali će ukoliko Barsa savlada Atletiko ta prednost biti za dva boda manja. Viljareal je i dalje neporažen i posle pet kola ima 9 osvojenih bodova.