STIGLA POTVRDA: Vučelić kandidat za predsednika Partizana, Bjeković grmi!

Ono što je juče bilo najavljeno, danas je dobilo svoju potvrdu.

Kandidat uprave Partizana za predsednika kluba biće Milorad Vučelić. Ovu informaciju je potvrdio Ivan Ćurković za dnevni list Informer.

– Jeste, istina je da će Vučelić biti kandidat za predsednika Partizana. To je dobra vest. On je u ovom trenutku bolje rešenje od mene, izjavio je Ćurković.

On je ovu odluku pojasnio za Sportski Žurnal.

– Ja sam bio tu kad je trebalo. Postavio leđa. Sad je odluka da to bude Vučelić. Bio je u Partizanu devedesetih, još tad član Upravnog odbora. Vrlo pozitivan, sjajan kandidat. Imam apsolutno poverenje u njega, rekao je nesuđeni kandidat za predsednika Partizana.

Sa druge strane Nenad Bjeković, takođe u izjavi za Žurnal, nije zadovoljan onime što radi sadašnja uprava Partizana. Čelnici crno-belih će prema pisanju Informera upražnjena mesta u skupštini, zbog smrti legende Vladice Kovačevića i ostavke Ivana Tomića, popuniti Nemanjom Jovšićem i Draganom Obradovićem.

– Nazdravljali su kad je umro Vladica Kovačević, govorili da sad imamo člana manje. Neka im je na čast. Sramota! Verovatno su sigurni da su izmešali, izmenjali, koliko im je potrebno i sad smeju da izađu na megdan. Zvali su neopredeljene, hvalili se da ih sad ima više… Ma, nek’ bude Vučelić. Ja da lobiram, kupujem, molim, pretim ulicom? Ne pada mi na pamet! Za mene su ljudi iz fudbala, ne oni koji su zalutali i guraju se u upravu iz nefudbalskih razloga, rekao je legendarni fudbaler i funkcioner Partizana.