RAOSAVLJEVIĆ ŽESTOKO O PETKOVIĆU: Sram ga bilo, ko njemu daje za pravo da priča o Zvezdi

Sportski direktor Crvene zvezde Blažo Raosavljević zatečen je izjavom Ilije Petkovića i upitao kakve veze on ima sa klubom da bi bilo kome „delio lekcije“.

Petković je indirektno optužio generalnog direktora Zvezde Zvezdana Terzića da je „sahranio jedan klub“, misleći na OFK Beograd, koji je u teškoj situaciji i ispao je u drugu ligu

„Bio sam zatečen kada sam u medijima pročitao izjave Ilije Petkovića. Čovek koji nije nikada imao nikakve veze sa Crvenom zvezdom odjednom je rešio da komentariše koga je Zvezda dovela od igrača i kolike plate imaju igrači. Šta to njega interesuje? Čovek koji je uvek bio samo plaćeni poslušnik raznih predsednika, odjednom je ‘stekao svoje mišljenje'“, rekao je Raosavljević u izjavi dostavljenoj medijima.

Raosavljević je naveo da je „simptomatično to da, kada je Zvezda sve stabilnija i kada dominira u Srbiji, ljudi koji nemaju ama baš nikakve veze s klubom reše da je javno komentarišu“.

„Pa, gde je Ilija Petković bio da komentariše Fudbalski savez Srbije u vreme kada su se igrači otvoreno prodavali preko reprezentacije, a on primao veliku apanažu. Zato što bi tada njegovom gazdi to smetalo. Sramota“, naveo je Raosavljević.

„Čovek koji je napravio najveću sramotu u istoriji srpskog fudbala kada je svog sina pozvao u reprezentaciju da bude učesnik Svetskog prvenstva da bi mu obezbedio nekakav transfer! Takav čovek priča o ličnim interesima drugih. Pa, ima li većeg licemerja od tog“, upitao je Raosavljević.

Sportski direktor Zvezde je upitao i kog je to igrača Ilija Petković stvorio da mu daje za pravo da govori o tome šta drugi rade.

„Šta on ima sa Zvezdom da bi joj delio lekcije? Gde je taj stručnjak bio poslednjih deset godina? Šta je radio od one sramne utakmice protiv Argentine kada su ga navijači prozvali ‘Šestko’. Gde je bio sem u šinjelu tadašnjeg gazde. I sada se Ilija Petković našao da komentariše nešto. Očigledno traži novog gazdu“, rekao je Raosavljević.

Petković je naveo da je „taj funkcioner na sva usta“ prvo obećavao Ligu šampiona, a zatim i Ligu Evrope. Crvena zvezda je ove sezone ubedljivo izgubila u dvomeču baraža za Ligu šampiona od bugarskog Ludogoreca, a u baražu za LE od italijanskog Sasuola. Crveno-beli tako i desetu uzastopnu sezonu ne igraju u grupnoj fazi evropskog takmičenja.

„Evo i sada priča kako Zvezda prodaje mlade igrače. Pa, koga smo mi to prodali, osim stranca Ibanjesa i Kataija od 25 godina. Pa svi ostali klubovi su ovog leta prodali mladje igrače od Zvezde. Ali, Petković uopšte ne razmišlja svojom glavom nego izgleda i dalje priča onako kako mu narede. Petkoviću, sram te bilo“, zaključio je Raosavljević.

Beta

1 Comment on "RAOSAVLJEVIĆ ŽESTOKO O PETKOVIĆU: Sram ga bilo, ko njemu daje za pravo da priča o Zvezdi"

  1. Milan Cacak | 03/09/2016 at 14:47 |

    Tako je, neka gledaju oni u svoje dvoriste a svetskog sampiona neka ostave ma miru!

Comments are closed.