PUTUJ EVROPO: Zvezda ubedljivo poražena od Sasuola (VIDEO)

REGGIO NELL'EMILIA, ITALY - AUGUST 04: Gregoire Defrel of US Sassuolo celebrates after scoring the goal 3-0 during the Third Qualifying Round Europa League between US Sassuolo and FC Luzern at Mapei Stadium - Città  del Tricolore on August 4, 2016 in Reggio nell'Emilia, Italy (Photo by Giuseppe Bellini/Getty Images)

Fudbaleri Crvene Zvezde poraženi su na gostovanju Sasuolo sa ubedljivih 3:0.

Naš šampion će tako imati skoro nemoguć zadatak da u revanšu naprave čudo i prođu u grupnu fazu Lige Evrope.

Škripalo je na sve strane u odbrani Zvezde, Sasuolo je tokom prvog poluvremena igrao viktorije pred golom crveno-belih. Do prvog gola su došli su u 17. minuta preko Berardija. Kahriman je očajno procenio udarac sa preko 20 metara, lopa mu je prošla pored ruku i pogodila stativu, a na odbitak je natrčao pomenuti Berardi, pa je Sasuolo vodio sa 1:0. Imao je isti igrač nekoliko zrelih šansi da postigne još koji pogodak, ali je promašivao iz izglednih situacija. Ipak, ako nije mogao Berardi mogao je Politano. Strelac prvog gola ga je u 42. minutu idealno proigrao, a njemu nije bilo teško da neometan sa 10 metara povisi na 2:o. Sa tim rezultatom se otišlo i na odmor.

Ništa se nije menjalo ni u nastavku, Sasuolo je nastavio da promašuje velike šanse pred velikim golom, a Zvezda jednostavno nije umela to da kazni. Zbog toga je i primila treći pogodak. Sjajnu akciju su izveli Italijani, a na još bolji način ju je završio Defrel, pa je od 69. minuta bilo 3:0 za Sasuolo. Do kraja meča mogla je pobrda domaćih da bude ubedljivija, ali srečom po našeg šampiona, to nije bio slučaj.

Jedina svetla tačka na ovom meču bile su Delije, koje su ponovo pokazale kako se bodri svoj tim!

Revanš se igra za sedam dana na Marakani, ali posle ovakve utakmice iluzorno je očekivati bilo šta od Crvene Zvezde.