RADULjICA: Za momke iz reprezentacije dajem i ruku i glavu

Srpski košarkaski reprezentativac Miroslav Raduljica izjavio je danas da je ekipa spremna za velika dela i kao najveći adut tima izdvojio slogu i drugarstvo koji vladaju među igračima.

„Sve ovo prozilazi iz dobrog druženja među nama, ne samo na terenu, nego i van njega. Evo, pogledajte, na otvaranje Teodosićevog kampa na Srebrno jezero, u slobodne dane, doslo je pola reprezentacije. Verujte mi, za ovo momke bih dao ruku, glavu, ovo je najmanje što sam mogao da učinim“, izjavio je Raduljica Tanjugu.

Prema njegovim recima kvalifikacioni turnir je odrađen izuzetno dobro i sada predstoje Olimpijske igre, o kojima su svi sanjali kao mali.

„Svake godine nadgrađujemo odnos na terenu i van njega, to je mnogo važno. Kvalifikacije smo odradili odlicno, sada nam ide Rio, ambicije su drugačije, imamo pravo da se nadamo nečemu, momci to osećaju između sebe, spremni smo za velika dela“, istakao je Raduljica.

Ipak, princip se zna – korak po korak.

„Svaka sledeća utakmica je najvažnija, to je nas principp. Nećemo da talasamo mnogo, ali jako ćemo igrati protiv svakog“, zaključio je Raduljica.

Tanjug