SPEKTAKL NA SREBRNOM JEZERU: Otvoren kamp „Teo4“

Košarkaški kamp „Teo4“ koji je pokrenuo kapiten reprezentacije Srbije Miloš Teodosić otvoren je večeras na Srebrnom jezeru, a sem jednog od najboljih evropskih igrača prisustvovali su i njegovi saigrači iz nacionalnog tima.

Ovacije okupljenih navijača i polaznika kampa dobili su srpski asovi Bogdan Bogdanović, Miroslav Raduljica, Stefan Marković, Nemanja Nedović, Milan Mačvan, kao i doskorašnji kapiten reprezentacije Nenad Krstić.

„Srce mi je puno, hvala svima koji su omogućili da se sve ovo realizuje, mojim prijateljima, porodici, predsedniku opštine. Ne postoje reči da opišem kako se sada osećam“, rekao je Teodosić Tanjugu.

On je dodao da je presrećan zbog klinaca koji će imati šta da nauče i koji će gledati svoje ljubimce na Olimpijskim igrama u Riju.

„Kao što sam se ja nekada kao dete budio da gledam prenose iz Atlante, tako će oni sada nas. Ponosan sam i učinićemo sve da ih obradujemo“.

Teodosić je istakao da je još rano za priču o rivalima u Riju.

„Idemo stepenicu oa stepenicu. Verujemo u nas i nadamo se najboljem“, zaključio je Teodosić.

U Teodosićevom kampu ovog leta boraviće oko 600 dece iz 22 zemlje, a sa njima će raditi priznati i trofejni stručnjaci poput Vlade Jovanovića, Vlade Vukoičića i Vladimira Đokića.

Kamp je svečano otvorenjem šutiranjem trojki, a pogodili su Teodosić i Nedović.

Tanjug