ALIMPIJEVIĆ: Utakmica sa Efesom će biti potpuno drugačija od one u Beogradu!

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević rekao je danas da protiv Efesa u Istanbulu očekuje drugačiju utakmicu od one u Beogradu kada je njegov tim pobedio i da će crveno-beli u predstojećem duelu nastupiti kompletni, pošto se oporavio Ognjen Dobrić.

„Mnogo je promenjenih uloga u odnosu na prvu utakmicu. Prvo što upada u oči je da igramo ponovo u kratkom vremenskom periodu. Oni su u medjuvremenu promenili trenera, ali i uloge igrača, bio je po jedan dolazak i odlazak. Zato ne mislim da će ova utakmica po bilo čemu biti slična onoj koju smo odigrali u Beogradu, igraju drugačije i sigurno da novi trener želi da promeni odredjene stvari u svom timu“, rekao je Alimpijević za klupski sajt.

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su danas u Istanbul, gde će u petak od 18.30 igrati protiv Efesa, u 17. kolu Evrolige. Crveno-beli su u prvom delu takmičenja 8. decembra u Beogradu  pobedili Efes sa 100:81.

Trener crveno-belih naveo je da se u tim posle povrede skočnog zgloba vraća Ognjen Dobrić i da se polako vraća u ritam.

Alimpijević je ponovio da njegovu ekipu čeka težak raspored u januaru.

„Čeka nas zaista težak januar,  Efes, pa vrlo važna utakmica u ABA ligi protiv Cedevite u nedelju, pa utorak, pa četvrtak, pa opet utakmica u ABA ligi. Izuzetno težak period je pred nama. Mi se pred tu za nas važnu utakmicu sa Cedevitom vraćamo u subotu u Beograd, a igramo već u nedelju“, dodao je on.

Košarkaš Zvezde Džejms Feldin rekao je da ekipa želi da odigra dobru utakmicu u Istanbulu.

„Imaju novog trenera, doveli su novog igrača, prekinuli su saradnju sa nekima. To je novi tim, moramo da budemo spremni na drugačiju igru. Ova utakmica će biti potpuno drugačija od one u Beogradu, ali naš pristup treba da ostane isti kao na ostalim utakmicama Evrolige, da igramo čvrsto, u visokom ritmu. Imamo mnogo samopouzdanja, znamo šta je potrebno da bismo pobedjivali. Ovo je novi test i spremni smo“, naveo je Feldin.

Posle 16 kola u Evroligi Zvezda ima sedam pobeda i devet poraza, dok je Efes na začelju sa četiri pobede i 12 poraza.

BETA

Be the first to comment on "ALIMPIJEVIĆ: Utakmica sa Efesom će biti potpuno drugačija od one u Beogradu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*