ŠTA ĆE BITI SA ENDIJEM? Mareju preti operacija, možda preskače AO!

Britanski teniser Endi Marej odustao je danas od nastupa na turniru u Brizbejnu jer i dalje ima problema sa desnim kukom.

Nekada najbolji teniser sveta trebalo je u četvrtak da igra meč u Brizbejnu, ali je danas obavestio organizatore turnira da se povlači.

– Veoma sam razočaran. Došao sam ovde s namerom da jako počnem sezonu, ali nažalost ne osećam da sam tamo gde bi trebalo da budem kako bi se takmičio na najvišem nivou – rekao je Marej.

Marej je u drugom kolu turnira u Brizbejnu trebalo da igra protiv Amerikanca Rajana Harisona.

On se tako pridružio Špancu Rafaelu Nadalu koji se ranije povukao sa tog turnira.

Usled svega toga priznaje da je učešće na Australijan openu pod upitnikom i da postoji mogućnost da ode „pod nož“.

– Još od Ju-Es opena su mi savetovali da vodim računa i uradio sam sve što se od mene tražilo. Posle treninga u Brizbejnu sam shvatio da nisam na željenom nivou i da moram da razmotrim o opcijama. Nastavak rehabilitacije je jedna od njih, operacija je takođe mogućnost, ali šanse da bude uspešna nisu toliko visoke kao što bih voleo. Zbog toga je to druga opcija, koju bih voleo da izbegnem, ali ću o tome morati da razmislim. Nedostaje mi tenis. Ostaću u Australiji još nekoliko dana. Dovikenda ću odlučiti da li ostajem ili se vraćam kući – poručio je Endi.

Endi Marej je trenutno na 16. mestu na ATP listi, a zbog povrede kuka nije odigrao zvanični meč još od jula prošle godine.

BETA

Be the first to comment on "ŠTA ĆE BITI SA ENDIJEM? Mareju preti operacija, možda preskače AO!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*