ZVEZDA ČEKA ZMAJČEKE: Evo šta Alimpijević očekuje od duela sa Olimpijom!

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević rekao je danas da želi dobru igru njegove ekipe u utakmici protiv Olimpije, kao dobru pripremu za duel protiv Žalgirisa u Evroligi, ali i težak raspored u januaru.

„Želimo da nastavimo u dobrom ritmu, a u sklopu priprema za sve što nas očekuje u januaru, stiže i utakmica sa Olimpijom. To je ekipa koja se možda nalazi u slabijoj formi nego na početku sezone, ali se radi o timu koji je u prvom delu igrao mnogo dobrih utakmica. Bodovi koje želimo na početku Nove godine zavise od našeg pristupa i ovaj meč može da bude dobar uvod u duel sa Žalgirisom“, rekao je Alimpijević za klupski sajt.

Košarkaši Zvezde igraju protiv Olimpije u utorak od 19 časova u dvorani „Aleksandar Nikolić“, utakmicu 14. kola ABA lige. Ulaz u halu je besplatan. Crveno-beli će u petak u Beogradu dočekati Žalgiris, u 16. kolu Evrolige.

Igrač Crvene zvezde Nemanja Dangubić rekao je da njegova ekipa pobedom želi da počne 2018. godinu.

„Važan meč, za početak Nove godine. Dobro smo završili prethodnu, a tako želimo da počnemo i ovu godinu. Moramo da odigramo čvrsto, dobro u odbrani, da iz toga pravimo lake poene u napadu. Nadam se da će navijači doći da nas podrže pred seriju zaista teških mečeva koji nam slede već narednih dana, Žalgiris, Budućnost, Efes u Istanbulu“, naveo je Dangubić.

Posle 13 kola u regionalnoj ligi Zvezda ima 11 pobeda i dva poraza, a Olimpija pet pobeda i osam poraza.

BETA

Be the first to comment on "ZVEZDA ČEKA ZMAJČEKE: Evo šta Alimpijević očekuje od duela sa Olimpijom!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*