NE MOŽE IM NIKO NIŠTA: Mančester Siti nastavio ludačku seriju pobeda!

Ekipa Mančester Sitija pobedila je gostovanju Njukasl sa 1:0, u pretposlednjem meču 20. kola Premijer lige.

Nepobedivost ekipe Pepa Gvardiole traje i nakon 20 odigranih utakmica, a ono što je najimpozantnije, jeste da je ovo bila 18. pobeda zaredom.

Ovo je bila ujedno ukupno 28. uzastopna utakmica u Premijer ligi u kojoj „Građani“ nisu poraženi.

Videli smo relativno ujednačenu utakmicu u kojoj su domaći igrači imali nekoliko prilika da dođu do gola, ali nijednu nisu iskoristili.

Odlučujući momenat meču desio se u 31. minutu, kada je Rahim Sterling zatresao mrežu Roba Eliota. Siti je pogodio čak tri stative na meču, a možda najbliže golu bili su kod treće.

De Brujne je šutirao sa nekih 20-tak metara i posle odbitka od okvira gola, lopta je došla do Aguera koji je ubacio loptu u gol. Ipak, nalatio se u nedozvoljenoj poziciji, pa je on poništen.

Završnica meča pripala je domaćim igračima, a najbliže golu bili su u 89. minutu kada je Kristijan Atsu sjajnu šutirao glavom. Međutim, njegov pokušaj prošao je malo pokraje leve stative.

Jedan od najagilnijih igrača bio je Dvajt Gejl, koji je u 75. minutu dobio žuti karton zbog simuliranja u kaznenom prostoru. Kontakt sa igračem Sitija je postojao, ali je Gejl iscenirao faul.

Siti je ubedljivo prvi sa 58 bodova, dok je Njukasl 15. sa 18 bodova. Ovo je bio njihov peti poraz zaredom pred domaćom publikom.

B92

Be the first to comment on "NE MOŽE IM NIKO NIŠTA: Mančester Siti nastavio ludačku seriju pobeda!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*