POVRATAK MAJSTORA: Miloš Teodosić dobar u pobedi Klipersa! (VIDEO)

Srpski košarkaš Miloš Teodosić vratio se rano jutros na teren nakon što se oporavio od povrede i pružio dobru partiju u pobedi svojih Los Andjeles klipersa nad Torontom sa 96:91.

Teodosić je zbog povrede levog stopala propustio 22 meča na početku nove NBA sezone, a jutros je postigao 12 poena i upisao sedam skokova za 21 minut na terenu.

On je postigao i odlučujuću trojku 40 sekundi pre kraja utakmice koja je odvela Kliperse na 91:87.

Toronto je vodio tokom većeg dela meča, ali su Klipersi uspeli da u finišu stignu do preokreta i prekinu seriju od šest uzastopnih pobeda Reptorsa.

Deandre Džordan je upisao 14 poena i 17 skokova u pobedničkom timu, a dobre partije su sa klupe pružili i Montrezl Harel i Lu Vilijams koji su ubacili po 17 poena.

U redovima Toronta, koji su u prvom poluvremenu imali i 13 poena prednosti, najbolji je bio Jonas Valančijunas sa 23 poena i 15 skokova, dok je Serž Ibaka dodao 17.

Košarkaši Golden stejta pobedili su Portland sa 111:104.

Najefikasniji u pobedničkom timu, koji je igrao bez Stefa Karija, bio je Kevin Durent sa 28 poena, pet asistencija i tri blokade.

U redovima Portlanda, koji je vezao peti uzastopni poraz, istakao se Damijan Lilard sa 39 poena.

Košarkaši Hjustona upisali su desetu uzastopnu pobedu, pošto su prošle noći pobedili Nju Orleans sa 130:123.

Klint Kapela je postigao rekord karijere sa 28 poena, dok je Džejms Harden meč završio sa 26 poena i 17 asistencija. U poraženom timu najbolji je bio Džru Holidej sa 37 poena.

Čikago je pobedio Boston sa 108:85 i tako lideru Istočne konferencije naneo šesti poraz od početka sezone.

Bulse je do treće uzastopne pobede predvodio Nikola Mirotić sa 24 poena, dok je Bobi Portis dodao poen manje. Al Horford je bio najefikasniji u Bostonu sa 15 poena.

U preostala dva meča odgrana u noći izmedju ponedeljka i utorka, košarkaši Šarlota pobedili su Oklahomu sa 116:103, dok je Majami bio ubedljiv protiv Memfisa sa 107:82.

Beta