KO JE OVO OČEKIVAO: Doskorašnji trener Kelna seda na klupu Nemačkog velikana!

Pre samo nedelju dana dobio je otkaz na klupi Kelna jer u 13 prvenstvenih utakmice nije uspeo da ostvari ni jednu pobedu, a sada već sada bi trebalo da sedne na klupu nekadašnjeg finaliste Lige Šampiona – Borusije Dortmund!

Bez obzira na užasne rezultate Peter Šteger imao je punu podršku navijača. Nakon smene, oni su najavili hitnu sednicu skupštine kluba na kojoj će zahtevati promenu uprave zbog takve odluke. Tada su se mnogi čudili ponašanju Kelnovih navijača, ali očigledno da i u Dortmundu vide “nešto” u ovom čoveku.

Naravno, Štegeru niko ne može da ospori sjajne prošlosezonske rezultate, kada su Jarčevi igrali izuzetno atraktivno i posle 25 godina izborili plasman u Evropu.

Kako piše Bild Šteger bi trebalo da bude prelazno rešenje na Vestfalenu. On bi, tvrdi tiražni i uvek dobro obavešeteni tabloid, ostao do leta i priveo kraju sezonu, a onda bi fotelju prepustio talentovanom Julijanu Nagelsmanu iz Hofenhajma.

Podsetimo, Borusija je poslednju pobedu u Bundesligi ostvarila u septembru, a juče pred svojim navijačima izgubila od Verdera.